Slechts twee combinaties schopten het in het 1m30 hoge parcours tot in de barrage. Vanthienen, rijdend voor de inrichtende club, bleef als enige nog een tweede maal van het hout af met Elordonne S (Lord Z) en zegevierde. Ben Thiry (Orsmaal) had een eigen fokproduct onder het zadel en werd op Prima Vera TB (Lavallino Ter Klomp) tweede. Daarnaast zag hij nog een paard uit eigen stallen, met eveneens Lavallino als vader, terug in de top drie. Stefanie Bessemans (Orsmaal) stuurde Riane TB naar het brons.

Leon Van Biesen (Opwijk) werd vierde in het zadel van Ray van den Blauwaert, een zoon van Elvis ter Putte gefokt door Jan Van Biesen. De top vijf werd afgerond door Marie-Julie De Neve (Grimbergen) en Denia van Hemelsoet BG Z (Diarado). 

De klasse Midden werd gewonnen door Jade Van Tricht (Nederokkerzeel) en de Echo van't Spieveld-dochter, Ola. Ruim anderhalve seconde voorsprong hield Niel Vangelder (Assent) met Sure Gold VHP Z (Solid Gold Z) op twee. Marie Peeters (Glabbeek) werd derde in combinatie met Nena vd Donkhoeve (Hunter's Scendro).

Sander Torsin (Landen) bleef in de klasse Licht nipt voor op Ynke Henrard (Meise-Wolvertem). Op de rug van de Untouchable-merrie Toulouse de Fee SD bleef hij voor op Henrard en Picasso van het Pluimennest (Eddy Wally). Stephanie Coomans (Sint Joris Winge) bracht Pandora van het Roelhof (Dieu-Merci van T&L) naar drie. 

Resultaten