In de tweede omloop kwamen slechts twee foutloze combinaties aan de start, met name Kobe Hendrix en Louis Lambrecht. Hendrix mocht als eerste de ring in, rekende op de 7-jarige C.Zar van Visa Versa Z. Voor de Cicero Z Van Paemel-dochter was het haar debuut op 1m45 hoogte, en wat voor één... Hendrix legde de lat meteen hoog door foutloos te finishen in een tijd van 53,94s.

Als laatste kwam Louis Lambrecht aan de start op de Elvis ter Putte hengst Juristo van het Hagenhof. Even leek het fokproduct van Kamiel Van Bunder de strijd te staken maar Lambrecht vond opnieuw het ritme richting de finish. Ook zij konden hun nulscore behouden en haalden de tweede plaats binnen. Het brons ging naar Zara Poels met de 8-jarige Quinet-K van't Kattenheye (Vagabond de La Pomme).

Pieter Jan Anthonissen had in het zadel van Qoke Castanoo (Cornet Obolensky) de op één na snelste rit in de tweede omloop maar een springfout opgeteld bij hun eerdere vier strafpunten leverde de vierde plaats op. De vijfde plaats was voor Jules Denutte in het zadel van Geisha de La Pomme CDL (Good Boy), Louise Ameeuw besloot de ereronde op Flora du Mesnil (Copin van de Broy).

Resultaten