Het duo legde de twee fasen van het 1m25 hoge parcours met de snelste tijd af. Ongeveer een seconde verschil hield Evi Peeters op de tweede plaats met Nirvana van het Heikanthof (Emerald). Nog een ruim een seconde plaatste Chloë Vereeken op drie met de 7-jarige Remember, een dochter van Udarco van Overis uit de eigen fokkerij van de amazone. Ook Ronald Krijnen had een eigen fokproduct onder het zadel. Hij bracht de 8-jarige Karmel van de Watering-dochter Qarmilla van het Geeneinde naar de vierde plaats. 

Janssens bleek oppermachtig want ook in de 1m15 rubriek greep zij de overwinning, opnieuw met Rotarianin. Zo ging ze zichzelf met ruim twee seconden voor, met een tweede plaats voor Conny 391 (Colestus). Het brons ging naar Hanne Ebens en Zetta Bontehof Z (Zandor Z). 

De Epplejeck Cup werd gewonnen door Laurent Nuyens en Las Vegas Dwerse Hagen (Va-Vite). Aurore Dandois noteerde de tweede plaats op Pippa FG (Bamako de Muze) voor Dorien Vandecruys en Joanca (Echo van het Neerenbosch). 

De Promo.KVOR verzamelde bij Dena Stables in Turnhout, waar Paulien Hannes de 1m15 hoofdrubriek op naam schrijven met Faranka (Lexicon). Op twee stond Melissa Luyks met de 8-jarige Q-One van het Goorboshof (Breemeersen Adorado), Rob van Dyck en Cadanz van t Zorgvliet (For Pleasure) werden derde. 

Resultaten