Na een vlekkeloos parcours te hebben doorlopen in het zadel van Road Runner van de Bucxtale (Machno Carwyn) was het van Haelst die in de laatste manche de snelste tijd liet noteren. De top drie zat elkaar op de hielen, met slechts dertien honderdsten van een seconde verschil op het zilver, waar June van Den Abeele strandde. Op de rug van de 6-jarige Warre (Kryptonite van Orchid's) sprong ook zij alle drie haar rondes foutloos! Als laatste slaagde ook Laurens Reygaerts erin om binnen diezelfde seconde te finishen als z'n twee vrouwelijke voorgangers en werd met de 7-jarige Valentina van het Koetshuis (Kanshebber) derde. 

Rosanne van Mele bracht Rocky's Ryan SB naar de vierde plaats, de top vijf werd besloten door Josephine de Brabander met Medina van de Bochten (Vedet van de Vondelhoeve).

In de Kleine finale van het Kampioenschap stond Lucas Reygaerts helemaal bovenaan met Dona. Hij slaagde erin om zijn vrouwelijke collega's achter zich te houden. Sienna Verpoest zagen we met Averti tweede worden, Leontien van Gysel kreeg op de Vossebelt's Nomari (Den Bramel's Bucco) het brons. 

Resultaten