Op de For Pleasure-dochter Ornella van het Lambroeck werkte Dierickx de barrage het snelst af, maar bovenal ook foutloos. Enkel Anouk de Proft wist met Monaco du Chablis (Norton d'Eole) eveneens de balken in de lepels te laten liggen en werd tweede. Het brons ging naar Lynn Lemaire op de 7-jarige Robbe van't Bosveld (Le Blue Diamond van't Ruytershof). 

In de barrage besloot Brent de Wachter op de vierde plek met Izzy (Canon Calido) gevolgd door Ben de Craene en Paola vd Bisschop, een 9-jarige dochter van Lector vd Bisschop. 

Over 1m20 zegevierde Mauro Stas. Hij had de 7-jarige Robinson JW (Di Cantero van Ter Hulst Z) onder het zadel. Stefan Heymans stuurde de even oude Royal Kontiki AB de Barisy (Kato T Z) naar de tweede plaats. Het brons was voor Arno Boon en Qlassic van't Bosveld (L'Arc de Triomphe).

Op een hoogte van 1m25 domineerde Paul Scheirs. Hij noteerde winst op Manon van Duitschoolhof (Epleaser van't Heike) maar werd ook derde met de 7-jarige Red Diamond S.P. (Corico Z). Karsten van Es plaatste zich op twee met Extraction vd Kattevennen Z, een 7-jarige hengst van H&M Extra.

Resultaten