Met z'n vijven trokken ze richting de barrage, waar Tanghe met Touchant van T&L Z aan de start kwam. Hij stuurde de Toulon-zoon in 39,39s over de eindmeet, niemand deed beter. Kiara LeRoy-Homann achtervolgde met een foutloze rit in een tijd van 42,38s op L-Ratallion My Z, een 7-jarige nakomeling van Lavallino ter Klomp. De top drie werd afgerond door Sander Logghe, hij bracht Nefertete V/H Heuvelland (Numero Uno) in 42,61s over de eindmeet. 

Voor Julie Roussel werd in het zadel van Joly de Mauretus (Toulon) een tijd van 45,26s genoteerd, wat goed was voor de vierde plaats. De vijfde plaats werd ingevuld door Jonas Vanhollebeke en de 7-jarige Ratatouille Stal DHC (Thunder vd Zuuthoeve). 

Eerder was het Louis Vandoorne die de ereronde mocht leiden van de 1m20 rubriek. Op de rug van Ilyano van Blommerschot (Conteur) bleef hij voor op Femke Deny en Anton Z. Sander Logghe werkte de top drie af met opnieuw Nefertete onder het zadel. 

Op zondag ging Thomas Ryckebosch met de hoofdprijs aan de haal en won met Red Queen P&A Z (Red Star) de 1m10 Fun Tour. Olivia Moeyaert liet de tweede plaats noteren op Lady Amor Sandro vd Waterhoeve (Sandro Boy). Op drie zagen we Jolien Vandenberghe met Noemie v/d Overdam (Cabrio vd Heffinck). 

Bij de pony's kon enkel Jitske Vantieghem twee foutloze fasen laten zien met Coolfin King of Hearts (Village King). Marie-Madeleine de Fauw bracht wyona Prinseveld DSC (Kadans vd Groenheuvel) naar twee voor Laurice de Vos en Fuego du Tuhma (Batman d'Ete). De vierde plek was voor Maura Claerhout en Tina van t Heihoefke. 

Resultaten