In de 1m45/1m50 hoofdrubriek kwam enkel de Britse Olivia Poole aan de start in het zadel van de 9-jarige Centurion From Second Life Z, een Zangersheide ruin van Clarimo. Het duo deed het wel foutloos. 

Een iets drukker bevolkte 1m30/1m40 rubriek leverde een tweede plaats op voor Joeri Bollen op de rug van de Wunderboy vd Zuuthoeve nakomeling Woodfield Z. Op drie volgde Josse-K van't Kattenheye Z (Jos van d'Abdijhoeve) onder Anastasia Kirnarskaya. De vierde plaats was voor Duo Penotti Z (Dallas VDL) met Lada Sobichova. Marie Wouters wist zich tweemaal binnen de top tien te plaatsen. Op Filou d'Isigny (Diamant de Semilly) werd de amazone zevende, Claire van de Rode Poelhoeve Z (Cicero Z Van Paemel) leverde haar de negende plaats op. 

Dubbele overwinning voor Hebe De Maeyer 

Op een hoogte van 1m20 liet Hebe De Maeyer de winst noteren met de 7-jarige Robijn van't Hellewater (Le Coultre de Muze) in de 1m20 rubriek. Met nipt acht honderdsten verschil moest Monica Rutten achtervolgen op twee met Hermes (Van Gogh). Bollen wist hier de top vijf te besluiten met opnieuw Woodfield Z. 

In de 1m10 rubriek vulde De Maeyer plaats één en twee in met wederom winst voor Robijn van't Hellewater. De Stakkato zoon Sander van't Hellewater was goed voor de tweede plaats. Op Lady won De Maeyer de 1m proef.

Alle resultaten