Slechts vijf andere combinaties slaagden erin om tweemaal van het hout af te blijven. Elise van Den Branden eiste in het zadel van Brillianthina van't Ruytershof, een dochter van Bamako de Muze uit de fokkerij van haar vader, de tweede plaats op. Het brons werd omgehangen bij Anouk de Proft en de Norton d'Eole nakomeling Monaco du Chablis.

Frederik de Donder bracht Levana Stw Van Poesthemhof (Fantomas de Muze) naar de vierde plaats. Op vijf volgde Stephanie Vermeulen op de rug van de Elvis Ter Putte zoon Nashville van't Meulenhof, van fokker Mariette van Lombergen. Laatste foutloze combinatie was Pieter van Den Bossche met de 8-jarige Qarrasco van't Reebroeck, eveneens een nakomeling van Elvis ter Putte. 

Op vrijdag was het Kiano Teirbrood die de hoofdrubriek op naam schreef en Best - Mix Its Me (Bamako de Muze) foutloos over 1m20 bracht. Steven Vermeir nam de tweede plaats in beslag met Nikita van de Koekelberg (Filou de Muze), de voormalige merrie van Yves Vanderhasselt. De top drie werd afgerond door Queen Cera STB-DDB (By Ceira d'Ick).

Resultaten