In een barrage met veertien stuurde Cobbaut de Edjaz van't Merelsnest-merrie Lambada D in een razend snelle tijd naar de finish en bleef zo iedereen voor. Freddy De Muynck had Armageddon vh Leeuwerikenhof (Amour He van't Leeuwerikenhof) onder het zadel en bracht zijn eigen fokproduct naar de tweede plaats. Estee Bomeré zette haar goede vorm verder in het zadel van de Marius Claudius-dochter Armageddon vh Leeuwerikenhof en stuurde de merrie uit eigen stallen naar het brons. 

Renaud Burgelman en Indra (Enrico v/d Withoeve) bleven van het hout af en lieten de vierde plaats noteren, gevolgd door Kiara LeRoy-Homann en de 7-jarige L-Ratallion My Z (Lavallino Ter Klomp) op vijf. 

Over 1m20 plaatste Marie Hiele zich op één met Contessa van Sappenleen Z (Corland). Slechts twintig honderdsten verschil hielden Nathan van Vynckt met Mayla Da Vida (Quality Time) op twee. Aurelie Deloof besloot de top drie met R Lewis Bg (Untouchable).

Margo Olbrecht en Margot Debussche winnen in Fun Tour

Op zondag was het tijd voor de Fun Tour, met zowel voor de paarden als de pony's een 1m10 hoog parcours als grootste uitdaging van de dag. Margo Olbrecht was met Britney (Larino) op geen fout te betrappen bij de paarden en reed naar winst. Charlotte Deronne nam de tweede plaats in beslag op Hamaretta du Bavrou (Jingo di Dieu d'Arras). De derde plaats ging naar Maxine Gaelens en de 8-jarige Quequette Royale van't Hooghemelrijk (Tangelo vd Zuuthoeve). 

De Margot's hadden het voor het zeggen met bij de pony's winst voor Margot Debussche en Vasco Optimus, een 7-jarige BWP hengst van Goliath van de Groeneweg. Julie Van Hollebeke en Jackpot-P (Zavall VDL) bleven ook foutloos en werden tweede. Op drie stond Jitske Vantieghem met Coolfin King of Hearts (Village King).

Resultaten