De 7-jarige dochter van Bamako de Muze leverde in de 1m20 hoofdrubriek winst op voor Verschelden, met een ruime voorsprong. Dylano Derudder achtervolgde op de tweede plaats met Ciwanis Z (Chellsini Z). Voor Robbe Schelfaut en Quirizon, een zoon van Elvis ter Putte, was er de derde plaats. In de barrage bleef ook Celine Bradt foutloos op de 6-jarige Salomea van't Merelsnest (Vigo d'Arsouilles) wat resulteerde in de vierde plaats. Laatste aan de start in die finale fase was Maarten Borghijs op Rafiki ter Dolen (Lavallino ter Klomp), zij werden vijfde.

Het 1m10 hoge parcours vormde een opwarmertje voor de nummers één en twee van de hoofdrubriek, waarbij Verschelden opnieuw Derudder achter zich liet. Het brons ging naar Rik Geirnaert en de 6-jarige Santorini van Zeggebroek (Casallco).

Britt Roels was de beste bij de pony's en bracht Berktzicht Sharoma (Oosterbroek Francois) naar winst in de 1m rubriek. Josephine de Brabander volgde op twee met Medina van de Bochten (Vedet van de Vondelhoeve), voor Ella de Vuyst en Tessa v/d Heihoek. 

Resultaten