In het zadel van de 9-jarige Pippa's Twinkeling (Emerald van't Ruytershof) was Goossens de snelste in de 1m30 hoge barrage. Met net geen seconde verschil hield hij zichzelf op twee met Chica van Scherpen Donder Z, een 7-jarige dochter van Comilfo Plus. Zoë Anteunis stuurde de 8-jarige Quincy vh Gebroekershof Z (Quilimbo) naar de derde plaats. 

Op vier zagen we Jan van Alken met Querido van't Ruytershof, een zoon van Mosito van het Hellehof. Wim Aegten besloot de top vijf met de Tsar Hero-dochter Tofino A Z. 

Agneta Cleuren schrijft Kleine Grote Prijs op naam

Eerder werd de Kleine Grote Prijs op een hoogte van 1m15 afgewerkt waarin Agneta Cleuren de hoofdwinst mee naar huis nam. Zij had hiervoor de 7-jarige Revanche 2 van de Brouwershoeve (Cristo KC de Beau Marais) onder het zadel. Het duo werd op de hielen gezeten door Niels Wilms en Grimaldi de Virton (Tobago Chevrier). Shirley Leclaire en Emanuele (Verdi) werden derde.

Wim Aegten benoemt zich tot 'Master'

In de Masters proef was het Wim Aegten die zich helemaal bovenaan plaatste met Tofino A Z (Tsar Hero). Jan van Alken en Querido hielden het als enig ander duo foutloos en werden tweede. Thimo Stegen loodste Ranger naar drie, Alexander Housen besloot met Kazandor op vier. 

In de Cavalor Cup zegevierde Tony Gerits in combinatie met de Thunder vd Zuuthoeve-dochter Mademoiselle Thucar. Jan van Alken vulde verder het podium aan met twee 7-jarige troeven. Op de BWP hengst Raquinto vh Maarlo (Quint vh Maarlo) werd hij tweede, de Comilfo Plus Z-dochter Con Amore Z leverde hem de derde plaats op. 

De Queens Cup werd gewonnen door Robin Zeelmaekers met Best Monica 1 Z (Best Man Z). Een ruime voorsprong hield Valerie Clauw met Hovette op twee, gevolgd door Aline Rosiers en Kyan (Connect) op drie. 

Resultaten