Internationaal zagen we het duo al aan het werk in Opglabbeek, waar ze eind mei deelnamen en alvast twee top drie noteringen konden scoren op hun debuut samen. Op de Gouden Laars waren zij het snelste paar om de barrage van de 1m20 rubriek vlekkeloos af te werken. Aure de Schrijver volgde met Ti Amo van Prinseveld (Kadans van de Groenheuvel) op twee. Daarnaast had de Schrijver ook nog Orchid's Party Dress (Kanshebber) als troef in de barrage, warmee ze als vijfde eindigde.

Thibault de Waele besloot met de Kantje's Fahran-dochter Regina-Drum van het Juxschot de top drie. De vierde en meteen ook laatste foutloze barrage werd gereden door Zita de Wilde aan boord van de 8-jarige Unlimited Dee van de Eekhoek (Kanshebber). 

Op een hoogte van 1m10 was het de Schrijver die het podium domineerde. De 13-jarige amazone greeps winst op de BWP-hengst Ti Amo van Prinseveld en stuurde Orchid's Party Dress naar de derde plaats. Op twee noteerde Marie-Joelle Goeminne zich met Tabaknatie Jefke (Gwenllan Guto Goch). 

Florence Geenen won op 1m en ook Marie Wijndaele (90cm), Aliya Montigny (80cm) en Amélie Manshoeven (70cm) mochten elk een ereronde aanvoeren. 

Resultaten