De hoogste proef van de Silver Tour, zijnde de 1m40 rubriek, wist de Belgische amazone op naam te schrijven in het zadel van Just The Way, met een voorsprong van ruim twee seconden voor de Zirocco Blue-zoon. Kendra Claricia Brinkop stuurde de 8-jarige Lot sport (Hotspot) naar de tweede plaats, gevolgd door Filippa Enmark en Iletto (Eldorado vd Zeshoek) op drie. 

Jérôme Guery was ook van de partij en greep op de 9-jarige Haquinsa (Sandro Boy) de negende plaats. Daarnaast drukte Guery zijn stempel op de Gold 1m35 rubriek waar hij in het zadel van Qugana (Emerald), een BWP-merrie uit de fokkerij van Jos Gavaerts, vierde werd. De overwinning had een Belgisch tintje dankzij de sBs'er Ionesco Sitte (Hunter's Scendro) onder het zadel van Tina Lund. 

Uit diezelfde fokkerij komt Dayton Sitte (Ogano Sitte, F. Nicolas Boudrenghien), de sBS-hengst die Thonon in de Gold 1m40 rubriek de tiende plaats opleverde. De Belgische fokkerij werd in de top vijf vertegenwoordigd door Quiberon-P (Quinn vd Heffinck, F. Jozef Polfliet) en Que Passa de Regor (Hunter's Scendro, F. Johan Veldeman).