Van Beek miste nipt de overwinning in de 1m35 hoge rubriek voor U25 ruiters en rekende hiervoor op de 10-jarige Frieda, een dochter van Stakkato Gold. Met net geen seconde voorsprong was het de Britse Olivia Sponer die de overwinning boekte met Crazy Girl (Corlensky G). De Nederlandse Iris Michels noteerde de derde plek op de KWPN hengst Isaac (Numero Uno). 

De door Stefania en Steven De Smedt gefokte Al Capone Ter Saleghem Z, een zoon van Aktion Pur Z, werd onder Laura Baaring Kjaergaard zesde. 

Annelies Vorsselmans zorgde voor een Belgisch tintje in de CSI3* Gold Tour. In deze kwalificatieproef voor de Grote Prijs, dat eveneens punten opleverde voor de Longines Ranking, sprong de Belgische amazone naar de veertiende plaats met de 9-jarige C. Kulottie W Z (Comme il Faut). Op zestien volgde de Zangersheide merrie Antina V'T Merelsnest Z (Arko III) met Antonia Vita Pinardi. 

Net als op de Olympische Spelen én bij de U25 was het het Brits volkslied dat weerklonk na afloop van de rubriek dankzij Jack Whitaker en de Mylord Carthago nakomeling Equine America Valmy de La Lande

Resultaten