Belgisch Kampioen Vic de Plecker profileerde zich als sterkhouder van het team met als enige een vlekkeloze rit in het zadel van zijn kampioenspaard Ilypsho (Zirocco Blue VDL). Bart Jay Jr Vandecasteele liet met Vamos de La Pomme d'Or Z (Vigo d'Arsouilles) de balken onaangeroerd maar kreeg twee tijdsfouten aangerekend. Mathieu Guery en Callac de Cyrmanol (Quintago I) kregen negen strafpunten aangerekend, terwijl Evelyne Putters, gisteren nog nul met Oberon Vdh (Thunder vd Zuuthoeve), haar 32 strafpunten werden weggestreept voor het team. Een totaal van negen strafpunten plaatste de Belgen op vijf. 

Zwitserland wist gisteren met een schone lei de overwinning te behalen maar eindigde vandaag met acht strafpunten op twee. Het Italiaanse team zegevierde met slechts vier op de teller. Op drie kwam Oostenrijk met negen strafpunten.

De aansluitende individuele rubriek leverde een tweede plaats op voor Bart Jay Jr Vandecasteele, op de rug van de 8-jarige Qartouche de la Pomme d'Or (Vigo d'Arsouilles). De Zweedse Ebba Danielsson werkte als enige foutloos af met de hengst Equus Tame (Qlassic Bois Margot) en zegevierde. 

Resultaten