De 14-jarige nakomeling van Bamako de Muze was in het 1m50 hoge parcours, dat tegen de klok werd verreden, op geen enkele fout te betrappen en werd door Vereecke in 63,09s naar de eindmeet gestuurd. Die prestatie leverde hen de vijfde plaats op. 

De winst werd opgetekend voor Martin Fuchs. Voor een thuispubliek dook hij met de 11-jarige L&L Upgrade (Ultimo) als enige onder de 62 seconden met zijn tijd van 61,98s. De Ultimo-zoon komt na een pauze van anderhalf jaar sinds dit voorjaar terug aan het werk met Fuchs. 

Francesco Turturiello had de Plot Blue-dochter Palina Keeps ZL onder het zadel en finishte in 62,10s. Jack Whitaker slaagde er in om Equine America Valmy de La Lande (Mylord Carthago) in exact dezelfde tijd over de finish te sturen, waardoor hij samen met Turturiello op twee kwam te staan. 

Olivia VLS grijpt naast 4* overwinning

De Belgisch gefokte Olivia VLS, een BWP-merrie van Ultimate de Kreisker gefokt door de gebroeders Mestdagh, behaalde eerder de tweede plaats in de CSI4* 1m45 rubriek onder Giacomo Casadei. Martin Fuchs verwees hier al eerder een Italiaanse combinatie naar twee, door te winnen op Zero K (Kannan). 

Resultaten