Met de door Eddy en Inge Van Raemdonck - Stevens gefokte dochter van Copperfield Von Der Held klokte de amazone af op de snelste tijd in deze rubriek tegen de klok. Slechts zes honderdsten voorsprong hielden Pieter Kenis en de Vigo d'Arsouilles nakomeling Victor NN (fokker: Nico Nelis) van de overwinning. Met Enya de Talma (Chin Chin) volgde Dennis Caubergs op drie, met zestien honderdsten achterstand op Kenis. 

Louis Lambrecht hield in deze proef 'powered by' zijn thuisstal de eer hoog door de vierde plaats voor zijn rekening te nemen op Hopes are High 111 (Hunter's Scendro). Jules Denutte volgde op vijf met de sBs merrie Jolly Girl (Cicero Z) voor Jens Vandenberk en Fany des Orcets (Type Top du Monteil) op zes.

De top tien werd afgerond door Lies Malisart in het zadel van Danzel Z (Diamant de Semilly). Voor hen op negen stond de door Erik Van Giel gefokte Mando van de Neerheide Z, een zoon van Mithras de Regor onder Evan Coluccio. Het Belgisch feestje werd besloten door Estelle van Tricht en de Harley dochter Highlife 25

Resultaten