Met net iets meer dan een seconde verschil hield het duo Jeroen de Winter en Sarah-Linn vh Netehof achter zich. De BWP merrie van For Pleasure komt uit de fokkerij van vader de Winter. De top drie werd afgewerkt door Britt Martens in het zadel van Emely van de Pluimert Z (Emerald van't Ruytershof). Het fokproduct van Johnny Stevens was de beste 5-jarige. 

Anthony Wellens bracht de Nixon van't Meulenhof-dochter Selektra van't Heyveld naar de vierde plaats gevolgd door Isidoor van Rompaey en Caramel Odth Z (Casall).

Bij de 7- en 8-jarigen was er winst voor de Zangersheide hengst Talis vd Heffinck Z (Taloubet Z). Christophe Vanderhasselt vond zijn weg naar de derde plaats in het zadel van de Aktion Pur Z-dochter, Axxess Pur Z (F: Elke Luyten). Op vier volgde Benjamin Pieters met Lady Obolensky, deze dochter van Cornet Obolensky was de beste 8-jarige. 

Binnen de top tien scoorde Tristan Guisson de zevende plaats met For Luna Cl Z (For Pleasure), een foproduct van Alexander Liefsoens. Mathieu Bourdeaud'Hui zagen we op negen met de Nixon van't Meulenhof dochter Romy van de Molenhoek (F: Robert Thiel) voor Yorven Verdeyen en Milky Way (Harley DVL) die top tien besloten. 

Resultaten