Mathy had de 7-jarige Chendro Mb Z (Comme il Faut) onder het zadel en bracht de zoon van Comme il Faut zonder fouten het 1m30 hoge parcours door. Met het fokproduct van Marcel Bokdam werd hij zesde. Viktor Daem wist ook prijzen te verzamelen en stuurde Oxygene Z (Obelix) van fokkers Laurence Walthery en Lionel Collard Bovy naar de dertiende plaats. 

De overwinning ging naar de Duitse Stefanie Paul en de 7-jarige Zara White (Zirocco Blue). Thiago Ribas Da Costa werd met de Diamant de Semilly nakomeling, Sooper Trooper tweede. Anastasia Bondarieva besloot de top drie met Capri's Hope. 

Op vier kwam de bij Picobello Horses gefokte Comme Picobello Z te staan, een Zangersheide merrie van Comme il Faut, onder Annika Axelsson. 

In de tweesterren competitie scoorde Stephanie de Corte de tiende plaats in het zadel van Memphis van de Neerheide (Emerald van't Ruytershof) van fokker Erik Van Giel. Melissa Laenen en de Cornet Obolensky-hengst Jax Lvp werden twaalfde en ook Thibault Philippaerts scoorde een klassering op de rug van de 8-jarige Quilano (Arezzo VDL).

Resultaten