Op drie volgde de 8-jarige BWP'er Quebec vd Middelstede (Otangelo) onder Logan Fiechter. Op één stond Cassidy Rein met Habab-W (Nabab de Reve). 

Belgische fokkerij zagen we nog terug op zeven met de Zangersheide merrie Noberlina vd Laarseheide Z (Nabab de Reve) onder Nikita Cheung. De tiende plaats was voor de 9-jarige BWP hengst Power vd Donkhoeve (I Am Moerhoeve's Star) met Sean Mascenti.

In de 1m35 hoge rubriek voor Young Riders was nationaal LRV-kampioen Jonas van Dijck de Belgische sterkhouder. Hij werd zevende op de 9-jarige Pompidou van de Beekhoeve (Hunter's Scendro). 

Kasper de Boeck wint Junioren Grote Prijs kwalificatie voor Robin Vermeir

Opnieuw liet Kasper de Boeck de Brabançonne weerklinken nadat hij de Grote Prijs kwalificatie voor Junioren op naam kon schrijven. Op de rug van de BWP'er Kiarado (Diarado) bleef hij ruim drie seconden voor op Robin Vermeir, die debuteert bij de Junioren. Een vlotte rit in het zadel van Diamantina Z (Diamant de Semilly) leverde haar de tweede plaats op. Jef Peeters zaegn we met J'Adore van het Schaeck (Vagabond de La Pomme) terug op vijf. 

Robin Vermeir zet haar goede vorm in haar debuut bij de Junioren voort en werd zevende in het zadel van de Bamako de Muze-dochter Beyonce van't Hulgenrode Z in het 1m20 hoge parcours. 

Resultaten