De tweede plaats werd ingevuld door de Deense Molly Øvlisen Fisher in het zadel van Casirus (Casiro). Op drie kwam de Canadese Cassidy Rein op de KWPN'er Habab-W (Nabab de Reve).

Helena Beyers nam de vierde plaats voor haar rekening met de BWP'er Mito vd Zilverenhoek (Mylord Carthago). Luky V.T. Heidehof (Cassanova) landde onder Mattia Santini op de zesde plaats. 

Robin Vermeir maakte een vlekkeloos debuut bij de Junioren in het zadel van Beyonce van't Hulgenrode Z (Bamako de Muze) en werd negende in het 1m20 hoge parcours. Hierna kwam de jongste Vermeir aan de start in de Grote Prijs-kwalificatie voor Junioren en rekende hiervoor op Diamantina Z. Met de dochter van Diamant de Semilly moest Vermeir haar meerdere erkennen in Kasper de Boeck. Hij haalde met tien honderdsten verschil zijn tweede overwinning van de dag binnen, dit keer op de BWP'er Kiarado (Diarado).

Ines van Dijck was met Judyan T van het Herdershof (Toulon) op geen enkele fout te betrappen en werd zesde. 

Jef Peeters op drie bij Young Riders

Op een hoogte van 1m35 heeft Jef Peeters de derde plaats behaald bij de Young Riders. Onder zijn zadel zat de 10-jarige BWP merrie Olina van't Ruytershof (Jenson van't Meulenhof). Op vier volgde de BWP'er Quebec vd Middelstede (Otangelo). De top tien werd besloten door Pompidou van de Beekhoeve (Hunter's Scendro) onder Jonas van Dijck. Yoni van Santvoort schreef de proef op naam met Jarizona van de Muggenhoek (Arizona). 

Resultaten