Na een barrage met veertien werd Kara Chad gekroond tot winnares op Igor Gph. Met de KWPN'er van Harley bleef de Canadese amazone voor op Victor Bettendorf, die Cancun Torel Z (Cosinhus) onder het zadel had. Nina Mallevaey voerde een rij van Franse resultaten aan door derde te worden op de Diamant de Semilly-dochter Dynastie de Beaufour. 

De door Karen Van De Woestijne gefokte Ghanati, een BWP-merrie van Epleaser van 't Heike, zagen we op de vierde plaats terug met Clement Boulanger. Iets verder op zeven kwam de Zangersheide hengst Santos Z (Fokker: Het Oosterbrook) de kop opsteken met Therese Soehol Henriksen. Binnen de top tien landde Eduardo Alvarez Aznar op negen met de BWP-merrie Made in't Ruytershof (Norton d'Eole). 

De CSI2* Grote Prijs had de door Tim Naessens gefokte Clearround Il Mondo Z op het podium. De 8-jarige nakomeling van Comme il Faut werd door Millie Allen naar de tweede plaats gebracht. De zevende plek was voor de BWP'er Nighthawk (Stakkato Gold) onder Ben Maher. 

In de CSI1* Grote Prijs kleurde de Belgische fokkerij de twee hoogste plaatsen in. Andre Freire zag de door hem gefokte Coco Bambu Z (Cabrio vd Heffinck) zegevieren onder Felipe Coutinho Mendonca Nagata. De Franse Olivia Coulet scoorde met de sBs-merrie Kampella Gp du Bois Madam (Peppermill) de tweede plaats. 

Tot slot wist de sBs'er Atlantic du Seigneur derde te worden met Alice Wachman in de reguliere CSI2* 1m40 proef. 

Resultaten