Het eerste driesterren parcours op Chinese bodem stond op een hoogte van 1m40. Jos Verlooy kwam aan de start met Nero 'P en bracht de zoon van I'm Special de Muze naar de tweede plaats! De 11-jarige BWP-hengst gooide vorig jaar op dezelfde piste nog hoge ogen onder Gilles Thomas, die hem onder andere naar een 1m45 overwinning bracht toen.

De rest van het podium werd ingepalmd door de plaatse combinaties. Yuchen Chen bleef met 27 honderdsten van een seconde voor op Verlooy, in het zadel van Corretta SR (Clearway). Het brons was voor Ruiji Liang met La Luna Hidalgo J&F, een BWP-merrie van H&M Cabrio vd Heffinck. Ook dit paard verscheen nog onder het zadel van Gilles Thomas, die eind 2019 de teugels overnam van Jordy Van Massenhove. Na ongeveer een jaar samen verhuisde de 13-jarige merrie naar de stallen van Ruiji Liang. 

Bertram Allen rekende ook op Belgische springkracht en had de BWP-hengst Mikias vd Bisschop (Windows vh Costersveld) gezadeld om vierde te worden. Op vijf volgde nog een fokproduct uit de stallen van Van Den Bisschop, daar stond Narcis vd Bisschop, een dochter van Echo van't Spieveld, met Bryan Balsiger. 

Gilles Thomas tekende present in combinatie met Galetto S (Clarimo), een troef uit de stallen van Yaofeng Li. De zevende plek werd ingevuld door Nicola Philippaerts en Up To Date, een hengst dat vorig jaar onder Harry Charles in Beijing aan het werk te zien was. Dan volgde Philemon van T&L, een 9-jarige hengst van Lavallino Ter Klomp, onder Xingjia Zhang. De top tien werd besloten door Gregory Wathelet en Kingston TV (Eldorado vd Zeshoek), deze KWPN'er vertoefde sinds de zomer van 2022 onder het zadel van John Steeghs totdat Yaofeng Li hem aam z'n stallen toevoegde deze zomer.

Tot slot wist de Etoulon VDL-dochter O Belle van het Cappelleveld zich op elf te plaatsen met Jirigala Eerdeng. 

Resultaten