Het 1m50 hoge parcours vormde geen probleem voor Portobella van de Fruitkorf van fokker Willy Blocken. De dochter van Bamako de Muze werd door de jongste telg van de familie Conter netjes naar de finish geloodst met een chrono goed voor de tweede plaats. Roy van Beek had eveneens een 9-jarige onder het zadel zitten en ook voor hen werd een foutloze rit genoteerd. Op Cavoiro - H Old (Casallco) werd van Beek zevende. 

Constant van Paesschen kwam in de barrage aan de start met Diaz du Thot maar voor de merrie van Ready Boy des Forets vielen twee balken in het zand, wat resulteerde in de elfde plaats. Een tijdsfout hield Annelies Vorsselmans en C. Kulottie W Z (Comme il Faut) uit de barrage maar het paar sprong wist zich wel nog te plaatsen in deze rankingproef. 

De snelste rit werd afgeklokt door de Italiaan Emilio Bicocchi met Divina. Jack Whitaker vervolledigde het podium op de Mylord Carthago hengst Equine America Valmy de La Lande

Roy van Beek scoort opnieuw bij U25 Grote Prijs

Roy van Beek kon zich eerder al laten opvallen met een vijfde plaats bij de U25. In het 1m45 hoge parcours voor de Grote Prijs bracht hij de Stakkato Gold merrie Frieda naar de vijfde plaats. Het paar had de snelste tijd maar een springfout hield hen van de overwinning. 

Resultaten