Aan boord van Mixcoac Ls La Silla (Montebello La Silla) werkte van Paesschen zjin ronde af in een tijd van 65,88s. Op de rug van de Zangersheide merrie Cupcake Z (F. Wilmes) wist Sanne Thijssen onder die tijd te duiken en bracht de dochter van Chacco-Blue in 65,09s naar de finish. Voor Graham Babes en Monks I Am Casall (I'm Special de Muze) werd de derde plek genoteerd, zij hadden 65,95s op de klok. 

Lars Kersten rekende op de Balou du Rouet-nakomeling Boebka vh Marienshof Z om de vijfde plaats te grijpen, het duo klokte af op 66,86s. Een foutloze rit leverde Michael Hughes in het zadel van de BWP'er Kashmir van d'Oude Pastory de tiende plaats op. Met de door Vital Van Ham gefokte Thunder vd Zuuthoeve-zoon finishte hij in 70,36s. 

Belgische fokkerij drukt z'n stempel

In de Gold 1m35 sprong de sBs'er Ionesco Sitte (Hunters Scendro) onder Tina Lund naar de derde plaats. Op vier volgde de door Gust Brosens gefokte Ma Belle, een BWP-merrie van Ugano Sitte, met Kendra Claricia Brinkop. Virginie Thonon klasseerde zich met Comillo Z (Comilfo Plus Z, F. Piet Janssen) op negen. 

De 8-jarige Eau de Vie Jeleena Dr Z (Elvis ter Putte, F. Dyllan De Rycke) werd met Brinkop tweede in de Silver 1m40. Melissa Laenen scoorde de elfde plek op de sBs-hengst Jax Lvp (Cornet Obolensky). 

De Bronze 1m30 leverde brons op voor Carine Gagliani en Earth Angel (Kannan). De winst was voor de sBs-hengst Dasca van het Vijverbos (Asca Z), een fokproduct van Guido Vanhumbeeck, met Annie Gibson.

Resultaten