Upperdare of Tupperware avonden kent iedereen, maar een Upper Léon avond dat is nieuw. Het leuke initiatief van kledingmerk Léon combineert de gezelligheid met de introductie van de kledinglijn. Een toffe avond met vrienden, vriendinnen of familie waarbij mode en sfeer centraal staan.

Heb je een avond vrij en wil je deze op een leuke boeiende manier invullen dan lijkt het Upper Léon concept de ideale manier. Het kan bij jou thuis of op het kantoor van Léon in Merchtem. Op een originele manier, met een hapje en een drankje, wordt de kledinglijn aan u voorgesteld en indien u wenst het nodige stijladvies verleent. Léon combineert de alledaagse mode trends met de hippische wereld op haar eigen manier. Een geslaagd concept dat de sport dichter bij de realiteit brengt waardoor het kleding merk actueel is en blijft.

Je zit niet in een klaslokaal, je bent niet in een winkel waar de bediende op je vingers kijkt, nee… bij de Upper Léon party leer je relaxed je eigen stijl vinden met Léon. Dus ben je met 12 en heb je interesse in zo een avond, aarzel dan niet en bestel je avond. Neem contact op met Leon. Meer info over Léon op leon-musthave.com