Nieuw in ons assortiment: verbeterde versie van Grand Prix dressuurpiste (20 x 60 m.). Passen en meten behoort met deze dressuurpiste tot het verleden.

Nieuw in ons assortiment: verbeterde versie van Grand Prix dressuurpiste (20 x 60 m.). Passen en meten behoort met deze dressuurpiste tot het verleden. Door de voorgevormde sleuf aan de bovenkant van de pionnen monteert u de piste altijd direct de in juiste maat en positie. Daardoor is de piste snel op te bouwen en af te breken. De kunststof plank met hout aan de binnenzijde zorgt voor meer stabiliteit. De plank geeft wat extra gewicht en waait daardoor minder snel op. Kiest u voor duurzaamheid, gemak en een uitstekend product? Dan kiest u voor de Grand Prix dressuurpiste van Nedlandic ! Wij leveren vaak dressuurpistes aan verenigingen en deze gebruiken de dressuurpiste ook steeds meer voor sponsors , de planken worden dan aan de buitenzijde beplakt. Daardoor hebben de verenigingen extra mogelijkheden om sponsorgeld binnen te halen. De dressuurpiste is ook leverbaar in 20 x 40 m of als set met de grote dressuur pionnen.

Naast dressuurringen levert Nedlandic een breed assortiment hindernismateriaal , waaronder het hindernismateriaal van Safety-sytem . Hoogwaardig kunststof hindernismateriaal , waar de fabrikant streeft naar veilig , onderhoudsvrij hindernismateriaal , voor de professional en de amateur. Cavaletti blokken maar ook een complete muur kunnen wij leveren ,bijna altijd uit voorraad. Gunstige prijzen voor hindernis materiaal met een lange levens duur. Leveringen zijn voor geheel België, verder leveren wij ook op maat gemakte sponsorhindernissen. Meer informatie of bestellen: www.nedlandic.com