In de collectie een verzameling van potentiële toppers, Olympische moederlijnen... kortom sportieve hoop! De collectie bestaat uit 24 veulens en 2 ICSI vrije rietjes. Een plus? Meerdere merries om sport en fokkerij te combineren, dat is wat de collectie kleurt!

Ontdek zo Betise vd Bisschop (Dominator x HH Radco). Dit mooi merrieveulen van Dominator 2000 Z gaat terug naar Babbe en Usha van 't Roosakker.

Op zoek naar een sportieve dekhengst? Ontdek Costhas RR Z (Conthargos x Diamant de Semilly). Deze toekomstige dekhengst is een zoon van Conthargos uit een moeder die zelf 1.50m sprong. Kers op de taart is de moeder een volle zus van de 1.60m springende D'Artagan RR.

Looks en sport gecombineerd? Dat kan je vinden in Barista-K van 't Kattenheye (Bamako de Muze x VDL Zirocco Blue N.O.P.). Dit merrieveulen gaat terug naar Evita en Usha van 't Roosakker.

Vermoedelijk de Belgische hoop tijdens de Olympische Spelen, tekent Ermitage Kalone voor het vaderschap van Equador v/d Molendreef Z (Ermitage Kalone x Harley VDL). Dit hengstenveulen komt uit de Olympische 'Molendreef' moederlijn.

PRAKTISCH

Online veiling 6 - 9 juli
www.belgianelite.auction
Online registratie noodzakelijk via :(link)