De afstamming van Qannando B&V is zowel aan vaders- als moederszijde van absolute wereldklasse. Aan de vaderkant vinden we zes opeenvolgende Grand Prix hengsten, waaronder Kannan, een legendarische springpaardhengst die wereldwijd bekend is om zijn nakomelingen die excelleren in de springsport. Aan de moederkant zijn er zeven topprestatiemerries op rij, waarvan zes zelf internationaal springen op het hoogste niveau (1m50-1m60). Deze lijn, afkomstig van de beroemde Qerly Chin-stam, heeft vele Grand Prix paarden voortgebracht zoals Killer Queen VDM, Toupie de la Roque, en Levis de Muze, wat deze stam tot de beste springstam ter wereld maakt.

Indrukwekkend palmarès

Qannando B&V heeft al diverse overwinningen en podiumplaatsen behaald, wat zijn eigen potentieel als topspringpaard onderstreept. Zo was hij onder andere winnaar in de Cyclus voor zesjarigen in Sint-Niklaas en schreef hij als zesjarige ook de Youngster Tour van Knokke Hippique op naam. Als zevenjarige zette hij z'n goede vorm verder als winnaar van de hengstencompetitie in Zellik! Deze prestaties tonen niet alleen zijn talent, maar ook zijn consistentie en betrouwbaarheid.

Valentijn de Bock prijst niet alleen de prestaties van Qannando, maar ook zijn rijgemak en karakter. "Ik moet toegeven dat Qannando gewoon super is om te rijden. Het is een droom van een paard om te rijden. Wat leuk is dat hij voldoende bloed heeft om met gemak een parcours te rijden. Zijn karakter is daarbij een plus. Zowel op wedstrijd als op training is hij super braaf om te rijden."

Toekomst verzekerd

De toekomst van Qannando B&V ziet er veelbelovend uit, niet alleen als sportpaard, maar ook als hengst. Qannando B&V is een hengst met een uitzonderlijk potentieel en een pedigree die voor zichzelf spreekt. Met zijn indrukwekkende prestaties, uitmuntende afstamming en het deskundige management van de familie De Bock, belooft hij een schitterende toekomst te hebben in zowel de sport als de fokkerij.

Voor meer informatie over Qannando B&V en zijn dekdiensten, kunt u terecht bij DB Horses