De eigendom voorgesteld door Horse.Immo is zeer ruim en bestaat uit een woongedeelte, commercieel gedeelte, schuur en stalling. De mogelijkheden zijn enorm waardoor je werkelijk alle kanten uit kan met deze woning. Denk maar aan B&B, feestzaal, openen van praktijk, organiseren van events en zo verder! 



Op het gelijkvloers bevindt zich de statige inkomhal, centraal gelegen in het herenhuis met ruime plaatsen aan weerszijden van deze hal, die dienden als feestzaal voor recepties, familiefeesten,... Verder is er ook nog een ruime veranda, bar, overdekt terras, hal met 3 toiletten en vestiaire, een zeer ruime professionele keuken en voorraadkamer.

Op de eerste verdieping bevinden zich 6 slaapkamers en 2 badkamers en een vaste trap naar een zeer ruime zolder. Buiten is er een mooie binnenkoer waarrond een zeer ruime schuur en groot bijgebouw met oude stalling. Aan de voorzijde is een oprijlaan naar parking en tuin, aan de achterzijde alsook aan de overzijde van de herenwoning een weide met boomgaard. 



Ben jij op zoek naar een unieke eigendom? Klik hier om contact op te nemen of bel naar 053/60.65.66. 

Klik hier om meer te zien van het pand.