Met een uiterst sterke pedigree toont Commander HK Z veel potentieel voor de toekomst. De vader Comme Il Faut heeft bijna geen introductie nodig. Met de wereldklasse ruiter, Marcus Ehning sprong deze hengst naar de absolute vijf sterren top van de sport. Eerder dit jaar toonde Commander HK Z al ongelooflijk sterke kwaliteiten in de Youngster Tour rubriek in Opglabbeek met Joe Clee in het zadel. Toen de hengst slechts vier jaar oud was schitterde hij in de Belgian Stallion Competition met de ene clear round na de andere! 

Stud 111 is zelf van plan om Commander HK Z veelvuldig te gaan gebruiken op hun merrie’s. "We zijn ervan overtuigd dat hij een scheutje bloed en heel veel kwaliteit gaat toevoegen aan de fokkerij. Verder verwachten wij dat hij ook zeker de techniek gaat verbeteren kijkende naar zijn eigen manier van springen, die uit het boekje te noemen is", aldus Stud 111. 

De veulens van zijn eerste jaargangen laten mooie hoogbenige modellen zien met heel veel scherpte en zeer goede gangen. 

Kortom wilt u een veulen fokken dat later met topkwaliteit over het hout springt dan is Commander HK Z misschien wel de uitstekende match voor u! 

Klik hier voor meer informatie