Met Equisem heb je toegang tot een schat aan informatie over meer dan 400 hengsten, allemaal binnen handbereik. De lijst met hengsten wordt automatisch gegenereerd, waardoor elke hengst gelijke zichtbaarheid krijgt. Geen voorkeuren, geen bias, alleen eerlijke en relevante informatie om jou te helpen de perfecte match te vinden voor jouw fokkerij.

 

Bij Equisem draait het niet alleen om het vinden van de juiste hengst, maar ook om het begrijpen van zijn achtergrond en prestaties. Ontdek alles wat je moet weten over de moederlijn, keuringen, sportresultaten en meer.

 

Uniek én nieuw toegevoegd: Video’s van nakomelingen!

 

 Via het (online) platform kun je niet alleen video's bekijken van de hengsten zelf, maar ook van hun nakomelingen of zelfs van veilingen, presentaties, enzovoort. De video’s kun je zelf ook gemakkelijk uploaden, om zo anderen te helpen bij het maken van hun keuze.

 

De gloednieuwe versie is ontworpen om jou de best mogelijke ervaring te bieden. Of je nu op je computer surft of onderweg bent met je smartphone, Equisem opent als een naadloze web-applicatie, waardoor je altijd en overal toegang hebt tot hun uitgebreide database.


Favorieten in één oogopslag bij elkaar

 

Met Equisem hoef je nooit meer te vergeten welke hengsten je hebt overwogen. Sla je favorieten op en raadpleeg ze waar en wanneer je maar wilt! Geen gedoe meer met zoeken en onthouden, maar eenvoudig toegang tot de hengsten die jouw interesse hebben gewekt.

 

Webinar wegwijzert je doorheen de app!

 

De werking van de handige Equisem app kwam uitgebreid aan bod in de recente webinar, die terug te kijken is via deze link. Samen met Michael Doherty en Emma Thorén Hellsten verken je de app en ontdek je hoe deze kan bijdragen aan jouw fokkerij of hengstenhouderij!