Waarom R – P-LESS SPORT?

Boswellia voor voortdurende prestaties

   R – P-LESS SPORT bevat Boswellia, een natuurlijk ingrediënt dat ervoor zorgt dat je paard blijft presteren, zelfs als de competitie intenser wordt. Het is de geheime kracht achter de uithoudingsvermogen van je paard.

Spirulina voor vitale ondersteuning

   Met Spirulina, een natuurlijke bron van vitamine B12, biedt dit supplement vitale ondersteuning voor spieren en gewrichten. Vitamine B12 verbetert de opname van essentiële mineralen zoals calcium, magnesium en ijzer, wat essentieel is voor een optimale gezondheid.

Yucca-Extract voor comfortabele beweging

   Het toegevoegde yucca-extract minimaliseert ongemak in de spieren en gewrichten, waardoor je paard comfortabeler kan bewegen, zelfs tijdens intense wedstrijden.

Curcuma, het geheime 'geelgoud'

   Curcuma, ook wel "geelgoud" genoemd, is een krachtig ingrediënt dat bekend staat om het wegnemen van ongemakken in gewrichten en spieren. Het ondersteunt optimale beweeglijkheid, zodat je paard vrij en soepel kan bewegen.

MSM voor Algehele Gezondheid

   R – P-LESS SPORT bevat ook MSM, een essentieel ingrediënt voor de algehele gezondheid van je paard. Het draagt bij aan de ondersteuning van de gewrichten en helpt bij het behoud van de mobiliteit.


Getest en goedgekeurd: Dopingvrij volgens LCH!

Vertrouw op de kwaliteit van R – P-LESS SPORT, dat uitvoerig is getest en goedgekeurd als dopingvrij door LCH. Result Equine begrijpt dat de gezondheid van je paard van het grootste belang is, en daarom voldoet het supplement aan de hoogste normen van zuiverheid en veiligheid.

Geef R – P-LESS SPORT enkele dagen voor aanvang van de wedstrijd voor optimale resultaten. Volg de aanbevolen dosering voor de beste ondersteuning van spieren en gewrichten. Wacht niet langer! Geef je paard de krachtige ondersteuning die het verdient met R – P-LESS SPORT. Bestel vandaag nog en maak je klaar voor ongeëvenaarde topprestaties!


Meer informatie of benieuwd naar andere supplementen? Klik dan hier