De knappe bruine verschijning speelde een grote rol in Pals' carrière. Het duo is over de ganse wereld samen aan de start gekomen. De grootste shows in de wereld, van Nation Cups tot de Wereldbeker en Grote Prijzen, de wereld was hun speelterrein. 

In september 2014 kwam de toen achtjarige AES, KWPN en NRPS-goedgekeurde hengst onder het zadel van Pals terecht. De Nederlander leidde hem op van 2* niveau tot een paard dat meedraaide aan de wereldtop. Samen kwamen ze ruim vijftien keer op het podium terecht, waarvan drie op het hoogste schavot. De hengst sprong in zijn carrière maar liefst ruim 255.000 euro aan prijzengeld bij elkaar. 

De Holsteiner zoon van For Pleasure won in 2016 de 5* Nations Cup in Dublin en sprong in 2021 naar het zilver voor eigen publiek in de Global Champions Tour van Valkenswaard! 

"Hij heeft veel voor me betekend, ik heb overal met hem mogen rijden. Hij is een heel speciaal paard en mag nu verdiend gaan genieten van zijn pensioen. Daarbij mag hij nog wat genieten in de fokkerij." horen we bij zijn trouwe ruiter Johnny Pals. 

"Ik zou graag zijn eigenaars, Jan Vink van Stoeterij Black Horses en Kees van den Oetelaar bedanken om mij met de superster te laten rijden!"



Bron: Equnews