De oorsprong van I Love Auction ligt in de gedeelde visie van de bezielers van deze nog jonge veiling. “Samen bereik je meer dan alleen. Door het bundelen van onze krachten en daarbij ook connecties en know-how binnen de branche tillen we het resultaat van onze veiling naar een hoger niveau. Zeven paar ogen en oren zien en horen nu eenmaal meer."

Eerlijkheid en transparantie

Het primaire doel van I Love Auction is het creëren van een open markt voor zowel professionele ruiters als amateurs. Naast het streven naar een toegankelijk aanbod, worden waarden als eerlijkheid en transparantie hoog in het vaandel gedragen. “De paarden die bij ons worden aangeboden zijn grondig gescreend en worden op een correcte manier beoordeeld op vlak van kwaliteit en gezondheid. Elk van ons kijkt individueel naar de verschillende paarden waardoor er niks over het hoofd wordt gezien. Bij elk paard wordt de keuring en onze opmerkingen open gecommuniceerd naar potentiële kopers.”

Deze visie wordt doorgetrokken in het presenteren van de paarden, die met recente video's op natuurlijke wijze in beeld worden gebracht, zowel in hun hoogtepunten als uitdagingen. Bij I Love Auction wordt niets verborgen of gecamoufleerd - eerlijkheid staat voorop.

Voor ieder wat wils

Een zorgvuldig gekozen gevarieerde collectie zorgt ervoor dat een breed scala aan zowel professionals als amateurs terecht kunnen bij I Love Auction. “Onze collectie bestaat uit zowel beloftevolle paarden voor de toekomst als ervaren paarden die hun werk kennen en een amateur gelukkig kunnen maken. We proberen toegankelijk te zijn voor elk budget zodat iedereen de kans heeft om zijn ideale paard bij ons te vinden.”

Dankzij hun uitgebreide netwerk en toewijding aan kwaliteit zijn ze in staat geweest om een indrukwekkende collectie van hoogwaardige paarden samen te stellen. We lichten er graag enkele voor je uit:

Spongebob van de Hoecksehoeve
Nixon van't Meulenhof x Thunder van de Zuuthoeve


Spongebob is een mooi grootramig paard met als vader de geweldige Nixon van ‘t Meulenhof. Langs moederszijde zien we bloed van Thunder van de Zuuthoeve terugkeren.

Deze fijn te rijden 6 jarige ruin heeft ervaring tot op 1.20m niveau maar huist potentieel voor het hogere werk. Dankzij zijn fijne ingesteldheid is hij geschikt voor zowel de amateur als een ruiter met ambitie.

Valentina van het Kruisblokhof
Emerald van't Ruytershof x Orlando van de Heffinck


Valentina van het Kruisblokhof is een 3 jarige merrie van de legendarische Emerald van’t Ruytershof uit een Orlando moeder.

Met haar top techniek, geweldige reflexen en groot vermogen beschikt Valentina over alle kwaliteiten om uit te bloeien tot een heuse topper. Bovendien heeft ze ook nog eens de magic white spot onderaan haar buik. Kortom: Valentina is de ultieme droom voor elke liefhebber van de springsport.

Lex V H Taterkuilerhof
Last Samurai W&W x Centurio


Lex stamt af van de beloftevolle jonge hengst Last Samurai W&W. Langs moederszijde zien we het bewezen bloed van onder andere Centurio terug, die afstamt van de legendarische Cassini II.

Lex V H Taterkuilenhof toont intelligentie op de sprong gecombineerd met een flitsend voorbeen en correcte techniek achteraan. Deze driejarige hengst beschikt over heel wat kwaliteit voor de toekomst.

Benieuwd naar meer?

De volledige voorjaarscollectie van I Love Auction vind je HIER

Bieden kan van 20 mei tot en met 22 mei. GRATIS registratie is verplicht.