Winst was er voor Julien Epaillard met Caracole de La Roque (v. Zandor Z) die de te kloppen tijd van 34,43 seconden kon neerzetten. Hiermee was hij de Nederlandse ruiter Marc Houtzager en Sterrehof's Dante N.O.P. (v. Canturano) net te snel af. Houtzager reed in 34,57 seconden naar een tweede plaats. Lars N Pedersen kon rekenen op Boegegaarden Gladiola (v. Boegegaardens Grafs Stakkato) om de top drie aan te vullen met een tijd van 35,60 seconden. 

Philippe Rozier (Le Coulture de Muze) mocht rekenen op een vierde plaats. Anna Power (Mcqueen) zorgde voor de vrouwelijke verdediging en klasseerde zich nog als vijfde. 

Onze landgenote Virginie Thonon (Spike Vd Withoeve) werd achtste in deze Grand Prix en leverde hiermee de beste Belgische prestatie. Ludo Philippaerts (Mr. Idol S) zat haar op de hielen en eindigde negende. 

Vervolgens werd er ook in de Bronze 1.30m rubriek druk gesprongen. Morgane Dierendonck en Cavana Vd Viking Z (v. Chopard) verzekerde een Belgische derde plaats. Andere Belgische klasseringen in deze rubriek waren er nog voor Louis Lambrecht (Touchant Van T Et L Z), Bertrand Genin (Indio), Louise Losfeld (Odilon Van T&L), Lara Agostini (Cimba) en tot slot nog voor Jules Denutte (Irome). 

Klik hier voor de resultaten.