Heel wat grote namen hadden hen beste paarden aan de start. De snelste foutloze chrono van deze 1.60m rubriek kwam op naam van Richard Vogel (GER) en de negenjarige Cepano Baloubet. Samen met de negenjarige zoon van Chaman bleef Vogel ruim één seconde voor op de chrono van Olivier Philippaerts en de 17-jarige H&M Legend of Love (Landzauber).

Samen met de schimmelmerrie verwees de Belgische springruiter, Simon Delestre naar de derde plaats. De Fransman volgde met Dexter Fontanis (Diarado) voor Christian Ahlmann en zijn gekeurde Dominator 2000 Z (Diaman de Semilly). De top vijf werd afgewerkt door Malin Baryard-Johnsson en de 15-jarige BWP-merrie, H&M Indiana (Kashmir van Schuttershof).

Vrieling en Maher scoren met Paris Panthers

In de eerste rond startte Jur Vrieling zijn Fiumicino vd Kalevallei (Plot Blue) tijdens de Global Champions League. Voor de tweede ronde besliste de SF Equestrian ruiter een paardenwissel door te voeren. Dat resulteerde in een foutloze omloop met Long John Silver 3 N.O.P. (Lasino). Ook Olympisch kampioen en teamgenoot, Ben Maher startte zijn beide paarden Ginger-Blue (Plot Blue) en Dallas Vegas Batilly (Cap Kennedy).

Met een totaal van 4 punten bleven de combinaties voor de Paris Panthers voor op lokaal team Riesenbeck International, vertegenwoordigd door Christian Kukuk en Just Be Gentle (Tyson) en Philipp Weishaupt met Zineday (Zinedine).  De derde plaats kwam op naam van Shanghai Swans.


Team resultaat

Individueel resultaat