Carlos Lopez-Fanjul Tartiere en Ashaane Villa Rose (v. Utrillo Z) sprongen in 31,24 seconden naar de overwinning. Charlotte Bettendorf was het duo net te snel af en reed in het zadel van Honesty Chavannaise (v. President) naar het zilver in 32,32 seconden. Joao Victor Riva kon rekenen op Helga om de top drie aan te vullen met een tijd van 32,60 seconden. 

Santiago Nunez Riva (Valentino de Hus Z) en Sian Edwards (Elessar) verzekerden een vierde en vijfde plaats. 

Marine Scauflaire (Hortus d'Hoogpoort) zorgde met een zesde plaats voor de beste Belgische prestatie in deze Longines Ranking rubriek. 

Daarnaast waren er in de andere proeven van de dag nog enkele top klasseringen voor onze Belgische springruiters. In de Youngster rubriek voor de zesjarige paarden sprongen Nadège Janssen (Alouette du Mury Marais Z) en Jerry van Damme (Quickly de Reve) naar zilver en brons. 
Bij de vijfjarige paarden klasseerde Joris Junior Vergauwen (Damiano Z) voor een elfde plaats. Vervolgens was het de beurt aan de zevenjarige paarden. Daar sprong Mike van Belle (Pickachu VD Rollebeek) naar het brons. Marine Scauflaire (Jagali d'Hoofpoort) volgde op vier en Jean-Christophe de Grande (Packman de Reve) werd zesde. Tot slot verzekerde Nadège Janssen (Levisto Star) nog een tiende plek. 

Ook in de CSI2* 1.30m proef waren er enkele Belgen in het klassement terug te vinden. Zo sprong wederom Marie Scauflaire (Gold Win d'Hoogpoort) naar een vierde plaats, werd Jean-Christophe de Grande (O Cyntaya Van 'T Nederhof) zesde en verzekerde Maxime Harmegnies (Kastaro van het Eelshof) een achtste plaats. 

Vervolgens sprong ook Maxime Harmegnies in de CSI1* 1.30m rubriek naar een zevende (Diosa de Laubry Z) en elfde (Eros de l'Eldorado) plaats. 

Klik hier voor de resultaten.