De Belg kon dubbel foutloos blijven op de rug van Comanchero (v. Come Il Faut Plus) maar kwam snelheid te kort om een podiumplaats in de wacht te kunnen slepen. Hij had wel een grote voorsprong op achtervolger en landgenoot Thibault Vermeulen. Hij reed ABNT Domino (v. Diamant de Semilly) bijna vijf seconden later over de finish. Jorich Spits met Gamble S (v. Baltic VDL) en Georges Trulemans met Oran D de Bois Mésange (v. Kannan) kregen beide vier strafpunten achter hun naam en werden respectievelijk zesde en negende. 

De winst was net zoals gisteren voor de Nederlandse Berber Dijkman. De amazone stuurde Imoya Dice (v. Eldorado van de Zeshoek) dubbel foutloos rond en zette de winst op haar naam. Jan Hoffmann volgde op twee met Chabura gevolgd door Laura Monier op drie met Kira Ioe (v. Eurocommerce Washington). 

Bekijk hier de volledige uitslag

Eerder op de dag was er voor Thibault Vermeulen wel een plaats op het podium weggelegd. Hij reed naar het brons in het zadel van ABNT IDI. De winst was voor Rafael Eden met Fassida (v. Diamant de Semilly) terwijl Kessy van Berlo tweede werd met Erma (v. Larino). 

Bekijk hier de volledige uitslag