Dubbele winst voor Zoë Verschoten op Jeugdfestival

Dubbele winst voor Zoë Verschoten op Jeugdfestival

Zoë Verschoten heeft zonet het 1m10 en de troosting voor de pony's op haar naar geschreven. Ze reed een foutloze ronde in het zadel van Albert en klokte af in 27,62 seconden. 

Frederik Mees en First Rate De Tinmont (v. Ultra-Top De La Haie) namen de tweede plaats voor hun rekening. Ze sprongen een foutloze ronde en klokten af in 28,12 seconden. Hiermee bleven ze Amber Jacobs voor die met Geena Lisa (v. Bonnie Prince Charlie) op de tweede plaats eindigde. Zij hielden de nul op de teller en finishten in 28,51 seconden. 

Rania Dindane (Pablo) en Joppe Van Dijck (Primeur vd Delthoeve) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten

Eerder vandaag reed Zoë Verschooten naar de overwinning in de 1m00 rubriek voor pony's. Ze sprong een foutloze ronde in het zadel van Speedy en klokte af in 26,03 seconden. Janne Ostyn en Kastaar (v. Calipso vd Vondelhoeve) namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij sprongen een foutloze ronde in 28,71 seconden. Ana Jacquet en Joly's Fidalgo (v. Kantje's Norman) eindigden op de derde plaats.

Marthe-Louize Dieu (Boris) en Robbe Van Boxstael (Ixia De Ganzendries) eindigden op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten