Zangersheide-gefokte Atome Z wint CSI3* GP in Vilamoura

Zangersheide-gefokte Atome Z wint CSI3* GP in Vilamoura

Belgische paarden aan de top in de laatste reeksen van het weekend in Vilamoura. De Zangersheide-gefokte Atome Z en Titouan Schumacher winnen de CSI3* GP, BWP'er Irene van de Kwachthoeve mocht met Antonio Matos Almeida de gouden medaille in ontvangst nemen in de CSI3* over 1.40.

CSI3* GP - 1.50

Dat een Fransman de GP zou winnen was zeker, aangezien er zich maar twee Franse combinaties klasseerden voor de barrage. Het is Titouan Schumacher die met met Atome Z (v. Amadeus Z) aan het kortste eindje trekt en zo voor landgenoot Mathieu Billot blijft. Billot had Quel Filou 13 (v. Quiduam's Rubin) opgezadeld. 

De Brit Guy Williams en Rouge de Ravel (v. Ultimo van ter Moude) volgt op de derde plaats en blijft voor landgenote Laura Renwick met Bintang II (v. Tangelo van de Zuuthoeve). 

Donald Whitaker, ook voor Groot-Brittanië en Atevla (v. Rissoa d'AG) sluiten de top vijf af. 


CSI3* - 1.40

Antonio Matos Almeida en Irene van de Kwachthoeve, een BWP-gefokte Griseldi-nazaat zijn de snelste foutloze combinatie. Ze blijven voor de Brit Adrian Whiteway met Anytime II (v. Nathos R). Laura Renwick wordt hier derde, dit maal met Anvil's Every Little Helps (v. Astral). Douglas Duffin volgt met Linares BG (v. Carabas van de Wateringhoeve). Felipe Ramos Guinato en Volgann du Guejoubert vervolledigen de top vijf. 


Resultaten CSI3* GP

Resultaten CSI3*