Podiumplaatsen voor Shari de Laet en Axel Vandoorne in Lier

Podiumplaatsen voor Shari de Laet en Axel Vandoorne in Lier

In de CSI2* over 1.35 mochten Shari De Laet en Axel Vandoorne deelnemen aan de ereronde. De overwinning ging naar Sophie Michiel en Cougar de Hus. 

In de 2 fasen proef over 1.35m sprong de Franse Sophie Michiel met Cougar de Hus (v. Cosinhus) naar de overwinning. Ze verstoorde het Belgische podium, want Shari de Laet en Cataleya 3 (v. Chachas) zat haar op de hielen in de proef.

Axcel Vandoorne en Jacarta (v. Larino) volgen de Laet op in de ranking. 

Ivan Dalton en Damoiselle du Mesnil (v. Ogrion des Champs) eindigen op de vierde plaats, voor Yana Janseghers, die hier Orlando van de Afspanning (v. Kartouzo van 't Kathof) onder het zadel had. 

Verder in de ranking voor België vinden we nog Vicky van de Poel en Evita B (v. Mr Blue) op de zesde plaats en Jessica Geurts met Harkito van den Berg (v. Darco) op plaats zeven. 

Resultaten


Deze morgen stond ook de CSI1* 1.30m rubriek in het Azelhof gepland. Een proef die gedomineerd werd door Belgische ruiters waarvan Yana Jansegers uiteindelijk met de winst wist te gaan lopen. 

Wat een start voor de Belgen in Lier vandaag en al helemaal voor Yana Jansegers. Zij kon rekenen op Ons Mathilde Van De Wilgendreef (V. Bisquit Balou C) om de eerste plek te bemachtigen. Met een tijd van 23,66 verwezen ze Anke De Breucker en Mornike de Tiji naar een tweede plaats. Voor plaats drie was er een ex aequo. Zowel Chloé Hoste en Perigrosso (V. Perigueux) als Elise Arroyave met Djoey Star (V. Telstar de la Pomme) konden in 25,25 sec. foutloos over de finish gaan. De top 5 werd besloten door Oscar Van Den Berghe en Lavanoche T&L Z (V. Lavallino Ter Klomp). 

Klik hier voor alle resultaten