Yana Jansegers schrijft de Silver 1.40m Grand Prix van Ternat op haar naam

Yana Jansegers schrijft de Silver 1.40m Grand Prix van Ternat op haar naam

Op Sportstal Vanderhasselt in Ternat werden op zaterdag de nationale ruiters uitgenodigd op de nationale Silver competitie. In de 1.40m Grand Prix mocht Yana Jansegers de ereronde leiden. 

Yana Jansegers kon rekenen op Orlando Van De Afspanning (v. Kartouzo van 't Kathof) om de winnende tijd van 42,05 seconden neer te zetten. Stefan De Pauw en Nairobi Van Kojakhoeve Z (v. Nabab de reve) volgden op de tweede plaats met een tijd van 48,93 seconden. De top drie werd vervolledigd door Aurelie Deloof die met Ito (v. Marius Claudius) het brons verzekerde. Het duo noteerde de tweede beste tijd van 42,15 seconden maar sleepten vier strafpunten mee. 

Alain Collette en No-Belle Van Twee-Eiken (v. Cadeau De Muze) werden vierde. Katrien Nijs en Loulou D'Avifauna (v. Bamako De Muze) namen de vijfde plek voor hun rekening. 

Rik Nauta blijft Christophe Vanderhasselt voor in de 1.35m rubriek 

Rik Nauta eindigde met Limestone Grey (v. Numero Uno) helemaal bovenaan in de 1.35m rubriek. Hij zette een razendsnelle tijd neer van 32,11 seconden en was hiermee Christophe Vanderhasselt voor. Hij reed met Popeye Van 't Klavertje Vier (v. Cornet Obolensky) in 37,20 seconden naar de tweede plaats. Muriel Dens en Gyanolga (v. Toulon) tikten de klok af op 39,46 seconden en verzekerden hiermee de derde plaats. 

Amber Verheyen en Linotte Vd Vogelzang (v. Cassanova) namen genoegen met de vierde plek. Rik Nauta was ook op de vijfde plaats terug te vinden met Pimpernel II van de Ceulshaegen (v. Elvis ter Putte). 

Philippe Vanderhasselt schrijft de 1.25m rubriek op zijn naam 

In de 1.25m proef mocht Philippe Vanderhasselt het gouden lintje in ontvangst nemen. In zadel van Fenne (v. Namelus R.) snelde hij in 37,78 seconden naar de eerste plaats. Bert Panneels zat hem op de hielen met Nicodemus Van Het Blondveld (v. Vagabond De La Pomme) maar was net niet snel genoeg met een tijd van 38,54 seconden. Lars Demeersman vulde het podium aan met Helena D'Hyrencourt (v. Udancer Hero) in 38,74 seconden. 

Melissa Seneca en Imke Van 't Palmenhof (v. El CHarro De Loupe) eindigden vierde en verwezen hiermee Natan Derycke en Kasper (v. Numero Uno) naar de vijfde plaats. 

Klik hier voor de resultaten.