Wouters niet te verslaan voor eigen publiek

Wouters niet te verslaan voor eigen publiek

Naast de Beker van Limburg werden er in het Woutershof in Kuringen nog verschillende andere rubrieken gesprongen. Op zondag ging de winst in Serie 2 naar Kyle Cuypers. Hij reed Mystic Lady van't Buxushof foutloos naar de finish en klokte af in 26,89 seconden. 

Hiermee was hij ruim een seconde sneller dan Marc Bastiaens die met Civoli op de tweede plaats eindigde. Deze combinatie hield eveneens de nul op het scorebord en finishte in 27,95 seconden. Wesley Carmans en Olivia namen de derde plaats voor hun rekening.

Senne Poosen (Air Blue Z) en Jill Lunenburg (Dizie vd Kempenhoeve) volgden op respectievelijk de vierde en de vijfde plaats.

Zondag: Serie B

In Serie B werd er over een hoogte van 1m05 gesprongen. De winst ging hier naar Celine Scherpenbergh. Zij reed een foutloze ronde met Buddy Z onder het zadel en finishte in 27,13 seconden. Renee Vanstraelen en Roja SKB Z eindigden op de tweede plaats na een foutloze ronde in 29,56 seconden. Stefan Jaeken en Goliath v't Smishof vervolledigden de top drie.

110 pony's

De hoofdrubriek bij de pony's werd gewonnen door Seppe Wouters. Hij reed een foutloze ronde in het zadel van Sucato en klokte af in 35,63 seconden. Hiermee was hij de overtuigende winnaar. Hij was maar liefst 9 (!!) seconden sneller dan Marie Cremerds die met Jack op de tweede plaats eindigde. Zij sprongen een foutloze ronde in 44,28 seconden. Caitlin Havet en Rosi S namen de derde plaats voor hun rekening.

Klik hier voor alle resultaten