Winst voor Shari De Laet in 1.35m op eerste dag Lier

Winst voor Shari De Laet in 1.35m op eerste dag Lier

Aansluitend op de openingsproef kwam het 1.35m aan de start in Lier. Het was Shari De Laet die wist de snelste tijd neer te zetten. 

De Laet en haar merrie Cataleya 3 (V. Cachas) konden in een tijd van 57,61 voorblijven op hun 2 Engelse achtervolgers. De Britse Zoe Potter kon samen met Wings Z (V. Eurocommerce Washington) nipt 3 honderdsten voorblijven op haar landgenote, Chloe Aston. Zij reed met Diatendra Von Rocherrath Z (V. Diamant de Semilly) naar een derde plek. 

Dubbele podiumplaats voor Melanie Gelin in de proef voor 5- en 6jarige paarden. Gelin wist zowel Elvis Uno VHR Z (V. Elvis ter Putte) als Freeman Heureka Z (V. For Pleasure) te plaatsen in de top drie. Ze werd respectievelijk tweede en derde. Winst was er voor de Nederlandse Doron Kuipers die Hannibal Style VK Z (V. Heineken VK) als snelste over de finish reed. 

Bij de 7- en 8jarige paarden kon Vanessa-Joy Nägele de winst op haar naam schrijven. Dat deed ze samen met Fifty Fifty Delacense (V. Contendro 1). Joep Wenselaers zorgt voor de beste Belgische notering en eindigt met O'neil De Yeselo (V. Elvis ter Putte) op plaats twee. Het podium werd vervolledigd door Petronella Andersson en Ollister du Lys (V. Hunter's Scendro). Katja Haep volgde op een eervolle vierde plaats met Romy FZ (V. Baltic VDL). 

Resultaten