Dennis Cauwbergs naar op vijf klassering op Spaanse bodem

Dennis Cauwbergs naar op vijf klassering op Spaanse bodem

Op de Sunshine Tour was het 1m45 de hoofdrubriek van de dag. In deze rubriek konden ruiters punten voor de Longines Ranking verzamelen. De winst ging naar de Britse ruiter Matthew Sampson. Hij rekende op Curraghgraigue Obos Flight om in 62,64 seconden naar de finish te rijden. Hiermee bleef hij Henk van de Pol voor die met Looyman Z op de tweede plaats eindigde. De Nederlander kon de nul behouden en klokte af in 62,90 seconden. Kayleigh Watts en Ninkie de Vy Z vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 63,62 seconden.

John Whitaker (Unick de Francport) en Pedro Veniss (Balada de Colores) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten

In de rubriek voor 6-jarige paarden reed Dennis Caubergs naar een top vijf klassering. Hij rekende op Amarado om in 27,72 seconden een foutloze ronde te springen. Dit leverde hem de vijfde plaats op. 

De winst ging naar Olivia Skinner. Zij sprong een foutloze ronde in het zadel van Jobijn en klokte af in 25,98 seconden. Ze eindigde ook op de tweede plaats. Met Costa Del Sol B Z sprong ze een foutloze ronde in 27,04 seconden. Jose Fumero Hernandez (Esto de Viscourt) volgde op de derde plaats.

Klik hier voor de resultaten