Wilm Vermeir naar het brons in Medium Tour Sunshine. Ameeuw laat de Brabançonne weerklinken

Wilm Vermeir naar het brons in Medium Tour Sunshine. Ameeuw laat de Brabançonne weerklinken

Op de Sunshine Tour werd zonet een 1m40 rubriek van de Medium Tour gesprongen. Er werd rechtstreeks tegen de klok gesprongen en de winst ging naar Sameh El Dahan. Hij rekende op Argento (v. Peter Pan) om in 68,38 seconden een foutloze ronde te springen. 

Luca Maria Moneta en Chilli 41 (v. Crunch 3) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden de nul behouden en finishten in 70,35 seconden. Wilm Vermeir hield de Belgische eer hoog op de derde plaats. Hij rekende op N-Joy van't Hellewater (v. Elvis ter Putte) om in 74,06 seconden een foutloze ronde te springen. 

Anoek van der Pluijm (Iriz) en David Simpson (Starouge) namen de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten

Smalll Tour 1m30

In het 1m30 van de Small Tour was er een Belgische overwinning. Louise Ameeuw reed Galandra (v. Eldorado vd Zeshoek) naar de overwinning. Zij lieten allen balken in de lepels en finishten in 53,69 seconden. 

Alice Palmers en Indeed (v. Action Breaker) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden een foutloze ronde springen en finishten in 54,64 seconden. Sophie Loojenga en Inzell V D O (v. Dakar VDL) volgden op de derde plaats. Zij konden een foutloze ronde springen en finishten in 61,01 seconden. 

Camilla Siekmann (Arbitrage) en Roelof Bril (Iberico) namen de vierde en de vijfde plaats mee naar huis.

Klik hier voor de resultaten