Wilm Vermeir en Magic van 't Hulgenrode Z scoren in 1.50m ochtendrubriek Abu Dhabi!

Wilm Vermeir en Magic van 't Hulgenrode Z scoren in 1.50m ochtendrubriek Abu Dhabi!

Straks staat de openingsmanche van de nieuwe League of Nations op het programma. In Abu Dhabi heeft Kevin Staut, deze ochtend alvast de 1.50m opwarmer gewonnen. In deze CSI5* rubriek sprong Staut naar de winst met zijn 15-jarige SF-merrie, Visconti du Telman (Toulon).

Kevin Staut en de 15-jarige dochter van Toulon  bleven ruim twee seconden voor op Roger-Yves Bost en de 10-jarige SF-merrie, Ever de Turan (Kannan). De derde plaats kwam op naam van Luciana Diniz en haar 16-jarige Clair de Lune 11 (Calido I).

Enkel deze top drie slaagde erin een dubbel foutloze omloop te rijden. Met één springfout strandde Olivier Perreau net buiten het podium. Perreau loodste de 13-jarige SF-ruin, Bresil de Carnaval Santa Rosa (Mylord Carthago*HN) onder de chrono van Marlon Modolo Zanotelli en Like a Diamond van het Schaeck (Diamant de Semilly). 

Samen met de BWP-merrie verwees de Braziliaan, België's Wilm Vermeir naar de zesde plaats. Vermeir plaatste zich in het zadel van de negenjarige Zangersheide-merrie, Magic van 't Hulgenrode Z (Midas vh Endhouse).

Uitslag