Vincent Lambrecht is alle concurrenten te snel af in Grand Prix Stal de Ark

Vincent Lambrecht is alle concurrenten te snel af in Grand Prix Stal de Ark

In Stal de Ark werd er afgelopen weekend op regionaal niveau gesprongen. Het hoogtepunt van het weekend was de Grand Prix die over een hoogte van 1m25 verreden werd. De overwinning ging naar Vincent Lambrecht. Hij reed Louise van het Kluizebos (v. Diabeau vd Heffinck x Acorado I) foutloos rond in 37,88 seconden. 

Emile Vandorpe en Lyon van Hof Ter Boone (v. Calvaro Z x Pachat II, f. Vandamme-Covereur) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 38,53 seconden. Joyce Jonckheere en Acoor de Roulard (v. Exploit de Roulard x Renato II, f. BVB Molirent) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 39,60 seconden. 

Lies Coquet (Kitana van de Waaienburg) en Nick Davix (Kalysta vd Waeterhoeve) vervolledigden de top vijf. 

1m15

In het 1m15 reed Thibo Deketelaere  naar de overwinning. Hij kon in het zadel van Ines een foutloze ronde springen in 33,22 seconden. Isabelle Debeud en Narco eindigden op de tweede plaats. Voor hen was er een foutloze ronde in 33,36 seconden. Auri Callewaert en V De Vie (v. Wings of Freedom x Exkurs XX) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 33,71 seconden. 

Joyce Jonckheere (Giglo van het Laageind Z) en Rebecca David (Flügel van het Hazeweindeke) eindigden op plaatsen vier en vijf.

1m10

In het 1m10 tot slot zorgde Jules Tanghe voor de beste prestatie. Hij rekende op W-Happy vd Lindehoeve Z (v. Weldon D'05 x Up Chiqui, f. De Brabandere) om in 33,32 seconden een foutloze ronde te springen. Jolien Rambour en Ovanhoe van de Ronevallei (v. Corland x Argentinus) namen de tweede plaats mee naar huis na een foutloze ronde in 38,21 seconden. Karen Verhulst en Djezebel de Kezeg vervolledigden op de top drie. Zij konden een foutloze ronde springen in 42,70 seconden. 

Voor Camille Verpoest (Layla vd Wellington) en Alona Vanhee (Case Sr Z) was er een vierde en een vijfde plaats.


Klik hier voor alle resultaten