Vincent Lambrecht en Elke Appeltans schitteren op het Grand Prix-podium van het Azelhof

Vincent Lambrecht en Elke Appeltans schitteren op het Grand Prix-podium van het Azelhof
Vincent Lambrecht rijdt met Andiamix II Hero Z (Aganix du Seigneur) naar het zilver van de CSI1* 1.30m Grand Prix van het Azelhof! Elke Appeltans volgt met Falve (Guccio Ex Vleut) voor het brons. 

De Grand Prix-winst ging naar de Colombiaan Santiago Diaz Ortega met KWPN-merrie Mijn Heer Voor Veecaten (Grandorado TN, fokker: H. Van Dam) op een tijd van 33.48s. Vincent Lambrecht deed het met Zangersheide-ruin Andiamix II Hero Z (Aganix du Seigneur, fokker: Gerry Marron 99) op een tijd van 35.06 seconden, en kon op die manier het zilver te pakken krijgen. Elke Appeltans volgde hem op de voet met KWPN-merrie Falve (Guccio Ex Vleut). Op 35.18s reed ze naar het brons. 

Plaats vier en vijf waren respectievelijk voor Nederland met Tani Joosten met Cc Top 4 (Contact vd Heffinck) en Henk Frederiks met Joss D (Bubalu VDL, fokker: Van Doorn).

Bart Clarys wint met Oxygene du Marais DD de CSI2* 1.35m 

In de CSI2* kon Bart Clarys met BWP-hengst Oxygene du Marais DD (Kannan, fokker: Filip De Dycker) naar het goud rijden. Het duo was op een tijd van 27.82s de Ier Eoin Brennan met Diadema Della Caccia (Diamant de Semilly) voor. Zij deden het op 29.52 seconden. Leopold van Asten kon voor Nederland naar de derde plaats rijden. Dat deed hij met VDL Groep Kiara (Clearway, fokker: Stoeterij Duysel'S Hof) op een tijd van 30.38s. 

Verder in de top tien zien we op zeven Claire Putters met Lugano B (Hermantico, fokker: H. Van Beurden). Alexander Kumps reed met Promise van de Leeuwerk (Quasimodo van de Molendreef) foutloos naar de negende plaats. 

Bekijk hier de resultaten